Vilkår/Persondatapolitik

VILKÅR VED HANDEL PÅ WWW.PATINADESIGN.DK

- INDLEDNING
- BESTILLING OG BETALING
- KVITTERING FOR MODTAGELSE AF BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE
- LEVERING
- 14 DAGES FORTRYDELSESRET
- RETURNERING
- REKLAMATION - HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN
- PERSONDATAPOLITIK
- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Indledning

www.patinadesign.dk er ejet af:

Nyholmgaard Trade ApS
Mejerivejen 23
5290 Marslev
Cvr. Nr. 39041197
Tlf. +45 6128 2913
Email: nyholmgaard@gmail.com


Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.patinadesign.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Bestilling og betaling

www.patinadesign.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på www.patinadesign.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi kan acceptere. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

På www.patinadesign.dk kan der betales med:

- Dankort
- Visa Dankort
- Visa Electron
- Mastercard
- JCB card

Der tages IKKE gebyr ved betaling på www.patinadesign.dk. Beløbet hæves først når varen afsendes.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i "indkøbskurven". Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for de valgte varer.

Eventuelt ekstra betalinger for eksempel fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til at betale.

Når du er klar til at bestille, og indkøbskurven ser ud som den skal, vælger du leveringsform og klikker på "næste", hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., læser handelsbetingelserne før du vælger betalingsform.
Du kan ændre i din indkøbskurv helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykker på "betaling".

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på mail nyholmgaard@gmail.com

eller telefon +4561282913 i tidsrummet kl. 10.00 - 15.00

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Kvittering for modtagelser af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling pr. e-mail.

Levering

Du kan selvfølgelig vælge selv at afhente dine varer på adressen,  Mejerivejen 23, 5290 Marslev, og spare fragtgebyr. Dette vælger du ved bestillingen.
Afhentning kan ske på hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00, dog først efter indgået aftale.

Hvis du vælger levering ved bestillingen, er det Fragtmanden der leverer dine varer, idet mange af vore varer er store og tunge.

Priserne på levering i hele DK på brofaste øer (gælder IKKE Grønland, Færøerne og udlandet), får du oplyst ved køb af dine varer, FØR betaling.
Såfremt du køber for kr. 4.000,- eller mere, leverer vi dine varer uden fragtgebyr.
Vi leverer indenfor 3-5 hverdage, hvis ikke andet er aftalt.

Vi skal sammen aftale en bestemt leveringsdag og tidspunkt. Det er vigtigt, at du er hjemme i det tidsrum, du har valgt levering af dine varer. Hvis du ikke er hjemme, når fragtmanden kommer, skal du betale for, at vi leverer dine varer igen. Fragtmanden leverer varerne på det sted på leveringsadressen, som du har valgt (dog kun ved hoveddøren ved etageejendomme).
Levering sker på alle hverdage mellem kl. 08 - 16 og inkludere IKKE opbæring.
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

14 dages fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostninger retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb, ved at anvende den *standardfortrydelsesformular som er udleveret sammen med dine varer.
Meddelelsen skal gives per mail nyholmgaard@gmail.com eller telefon: +45 61282913 i tiden mandag - fredag kl. 9.00-15.00.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

* Standardfortrydelsesformular

Til:
patinadesign.dk
Mejerivejen 23
5290 Marslev
Tlf.: +45 6128 2923
Email: nyholmgaard@gmail.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varerkøb:

____________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den:________________________________  Modtaget den:______________________________________

Købers navn:_________________________________________________________

Købers adresse:_______________________________________________________________________________

Købers underskrift:_____________________________________________ Dato:_________________________



Bemærk: Alle møbler er nyproducerede, men udført med patina samt slid- brugsspor, hvilket ikke kan betragtes som en fejl på møblet.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden du inden dette sker har givet os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til:
Nyholmgaard Trade ApS
Mejerivejen 23
5290 Marslev


Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler og større lamper. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste kr. 800,- incl. moms.
Tilbagelevering af varer købt på www.patinadesign.dk kan kun returneres til ovenstående adresse.
Ønskes varerne returneret står du selv for betaling af returfragten. Beløbet for returfragten trækkes fra samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du eksempelvis betalt med betalingskort, trækkes beløbet på det betalingskort, du brugte ved købet af den/de varer, som du ønsker at returnere.

Husk du har ansvaret, og vil hæfte økonomisk for, at varen returneres uden skade.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har ansvaret for varen,
indtil vi modtager denne. Gem derfor postkvittering, samt evt. track&trace nummer.

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, eller ikke henter den rettidigt,
vil den blive sendt retur til os og returfragtomkostningerne vil blive fratrukket det krediterede beløb.

Tilbagebetaling 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforinget, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ( det gælder
dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, so du benyttede ved købet, med mindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Dokumentation for dit køb
Du skal vedlægge en kopi af fakturaen af dit køb, som du modtog sammen med varen.

Bemærk
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet, fordi:
- Du reelt har taget varen i brug,
- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
- Du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde som de fungerer på,
- Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering mm.

Du må gerne besigtige og prøve varen, i samme omfang som i et prøverum eller en butik.
Du hæfter for værdiforringelsen udover almindelig besigtigelse og afprøvning.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage (i tilfælde af at varen returneres til sælger) eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor "rimelig tid"

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail nyholmgaard@gmail.com eller telefonisk på +45 61282913 (9.00-15.00).
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.
Når du returnerer varen bedes du samtidig, så detaljeret som muligt, oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til kr. 500,- for undersøgelse af varen.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varen indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysninger om fragtomkostninger samt track&trace nummer.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail: nyholmgaard@gmail.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via www.forbrug.dk.
En af betingelserne er, at du skal have rettet henvendelse til den erhvervsdrivende, inden du går videre med sagen.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hvorfor vi bruger cookies?

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Typer af cookies vi bruger på domæne.dk:

Sessionscookies
Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside/applikation kørende. Det er fx tilfældet med kundecenteret og indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistent cookies
Persistent cookies bliver lagret på din computer til at huske et valg, du har foretaget. Der benyttes kun persisten cookies til at huske favorit listen.
 

Lovvalg og værneting.
Køb af varer på www.patinadesign.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nyholmgaard Trade ApS og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Oplysningerne afgivet til patinadesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos patinadesign.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til patinadesign.dk via e-mail: nyholmgaard@gmail.com




Persondatapolitik hos Nyholmgaard Trade ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på www.patinadesign.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Nyholmgaard Trade ApS  indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

    • Besøger vores hjemmeside
    • Gennemfører et køb af vores produkter
    • Opretter en kundekonto
    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
    • Anmelder vores hjemmeside
    • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https:// www. patinadesign.dk er Nyholmgaard Trade ApS, Mejerivejen 23, 5290 Marslev cvr. nr. 39041197

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år) efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Danske Fragtmænd med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

  1. har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse nyholmgaard@gmail.com